Mediul de business se mișcă pe repede înainte și așa ne mișcăm și noi. Azi hub-urile sunt cele mai cool locuri de muncă, pentru că ideile sunt mai valoroase când sunt puse cap la cap de oameni ce au interese asemănătoare. Proiectele încep să se învârtească repede, ca niște moriști, când sunt susținute de o comunitate de breaslă. Normal că un hub special dedicat antreprenorilor de proiecte online nu putea să lipsească.

Asta este WeLoveDigital: îți închiriezi aici un birou și intri într-o comunitate de oameni mânați de aceeași pasiune, să miște web-ul, să schimbe mobilul, să-și lase amprenta digitală. Totul într-un spațiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni :). Este un loc unde te consulți cu alți antreprenori care mănâncă online pe pâine. Un loc unde soluțiile zbârnâie și sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine.

WeLoveDigital este un spațiu neconvențional de lucru propus de un antreprenor care este brand în online și are 16 ani de experiență în domeniu. Orlando Nicoară a lucrat la un dot com, apoi la Netbridge și 8 ani în grupul MediaPro / Mediafax.